Babagan Kita

Hebei Juren Hoisting Machinery Co., Ltd. dununge ana ing Distrik Baoding Qingyuan, Kota Baoding, Provinsi Hebei, sing misuwur amarga kerekan. Didegaké ing taun 1992. Kanthi luwih saka 20 taun pembangunan, wis berkembang dadi perusahaan spesialis sing paling dihormati kanthi reputasi kuwat minangka inovator, pabrikan lan distributor mesin angkat.

Kita minangka produsen mesin angkat kayata angkat listrik, blok rantai, blok tuas, truk palet lan sapanunggalane. Kita uga bisa ngasilake macem-macem produk utawa mesin angkat standar miturut desain conto pelanggan…

  • about

KELUARAN KAMI

PAWARTA

news

PRODUK TERBARU